Regjistrohu

Aksesi në aktivitet është falas, por regjistrimi është i nevojshëm.
Wikipedia Weekend in Tirana 2016 do të organizohet nga komuniteti Open Labs hackerspace dhe Wikimedians of Albanian Language User Group në 3 dhe 4 dhjetor në ambientet e shkollës profesionale Hermann Gmeiner në fshatin SOS, Tiranë, Shqipëri.